Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η οικογένεια Ξενόπουλου, μετά από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στην Νέα Υόρκη, στον κλάδο της Εστίασης, αποφασίζει να επενδύσει στην Ελλάδα. Επιλέγει να συστήσει στο κοινό ένα πρωτοποριακό brand, που αποτέλεσε μόνο την αρχή για την πορεία τους και στην ελληνική αγορά.

Ήταν το 1997, όταν το 1ο TGI Fridays™ άνοιξε στην Ελλάδα. Τότε οι Έλληνες καταναλωτές γνώρισαν για πρώτη φορά την αμερικανική κουλτούρα εστίασης και το φαγητό. Εισαγάγαμε νέους όρους – όπως το “flair” – και προσφέραμε ένα μοναδικό περιβάλλον. Οι καλεσμένοι καλωσόρισαν τη θετικότητα του brand ενώ παράλληλα βίωναν με ευχαρίστηση το εξωστρεφές στυλ εξυπηρέτησης.

25 χρόνια μετά, τα TGIF εξακολουθούν να εξελίσσονται και να μεγαλώνουν εμπλουτίζοντας το δυναμικό τους με διάφορα concepts.

Ο Ν. Νέγκας, ως Διευθυντής Λειτουργίας, ήταν εκείνος που ηγήθηκε του ανοίγματος του 1ου TGI Fridays™ το 1997 ενώ το 2020, ως Γενικός Διευθυντής, σημείωσε στο ενεργητικό του το άνοιγμα του 10ου TGI Fridays™ στην Ελλάδα. Το 95% των ανώτερων στελεχών διοίκησης & υποστήριξης ξεκίνησε την καριέρα του στον όμιλο σε θέσεις Service, Bar, Υποδοχής και Κουζίνας και αναπτύχθηκε εσωτερικά.

Ο Όμιλός μας εξελίσσεται διαρκώς αναπτύσσοντας νέες ιδέες, νέα καταστήματα και εικονικά brands. Σεβόμενοι τις αξίες και την κουλτούρα μας, δημιουργήσαμε έναν διαφορετικό Όμιλο Φιλοξενίας που θέτει νέους όρους στον κλάδο.

DSC_8775-HDR – Copy (Large)
Α story to share…

ΤΟ ΌΡΑΜΑ & Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε έναν κορυφαίο Όμιλο Φιλοξενίας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελώντας την πρώτη επιλογή των καλεσμένων στο χώρο του casual dining. Σκοπός μας καθημερινά είναι να σερβίρουμε καταπληκτικά φαγητά και ποτά δημιουργώντας μια πραγματικά φιλόξενη εμπειρία και κουλτούρα παρέχοντας στους υπαλλήλους και τους καλεσμένους μας ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σεβασμό, αξιοπρέπεια, ισότητα και δικαιοσύνη.

IMG_8336 (Large)
We are visionaries…

Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

arrow
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

…κορυφαίας ποιότητας συστατικά και ακολουθούμε αδιαπραγμάτευτα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας

01

arrow
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

…συχνά με τοπικούς παραγωγούς, ενώ όλοι οι προμηθευτές μας είναι πιστοποιημένοι.

02

arrow
ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

…επαγγελματίες και αρχάριους σεφ. Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε δυναμικές ομάδες διαφόρων ταχυτήτων, οι οποίες θα συνεργάζονται οραματιζόμενες τη βελτίωσή τους και την τελειότητα στο αποτέλεσμα.

03

arrow
ΘΕΤΟΥΜΕ

…τον πήχη ψηλά. Οι περισσότερες σάλτσες & dressings μας είναι σπιτικά, ενώ χρησιμοποιούμε φρέσκα μπιφτέκια και πατάτες και ψήνουμε καθημερινά ψωμάκια χωρίς συντηρητικά.

04